Хижина SPA

Пілінг обличчя в Хатина СПА

Пілінг обличчя-косметологічна процедура, під час якої за рахунок відлущування видаляються відмерлі клітини на поверхні шкіри. Таким чином відбувається регенерація клітин, формується новий шкірний шар, розгладжуються зморшки. Рекомендується періодично проводити дану процедуру. Якщо не видаляти відмерлі клітини, пори закупорюються, внаслідок чого прискорюється процес появи зморшок і старіння.

Види пілінгу Залежно від способу впливу на шкіру пілінг буває наступних видів:

Хімічний. Дана процедура полягає в нанесенні на обличчя спеціальної речовини, до складу якого входять різні кислоти. В результаті поверхневі клітини шкіри відмирають, і відбувається активне вироблення колагену. Шкіра стає пружною, рівною, поліпшується колір обличчя. Залежно від початкової проблеми роблять поверхневий, серединний і глибокий хімічний пілінг.

Механічний. Проводиться із застосуванням різних апаратів для шліфування і очищення шкіри. Механічний пілінг буває чотирьох видів:

Поверхневий (апаратний і мануальний). Його роблять з використанням спеціальних щіток з натуральною щетиною. Така процедура значно покращує мікроциркуляцію крові.

Микродермабразия. Полягає в тому, що за допомогою апарату косметолог розпорошує на обличчі частинки алюмінію, які знімають верхній шар шкіри.

Глибинний пілінг. Проводиться під анестезією і зазвичай використовується з метою видалення зморшок і пігментних плям. Це досить серйозна процедура, що вимагає відновного догляду.

Ультразвуковий і вакуумний. Ультразвукова обробка шкіри сприяє її ретельному очищенню. Вакуумний пілінг використовується для видалення вугрів і розкриття пір.

Фізичний. Його також можна назвати методом кріотерапії, який заснований на отриманні шкірою холодного опіку від рідкого азоту або сухого льоду. Обробка холодом відбувається приблизно 5-30 секунд. Наднизькі температури здатні активізувати вироблення колагену, поліпшити харчування клітин, надати шкірі більш здоровий вигляд. Найчастіше кріотерапія використовується в якості доповнення до інших очищує процедурам.

Протипоказання до пілінгу

Незалежно від виду пілінгу, який був вам призначений, загальними протипоказаннями є:1. Важкі захворювання, в тому числі простудні, інфекційні, ракові, серцево-судинні.2. Період вагітності і лактації.3. Відкриті рани на шкірі.4. Герпес в період загострення.5. Підвищена температура.6. Алергія на сам препарат.7. Різні шкірні захворювання в стадії загострення (дерматити, псоріаз).8. Застосування деяких лікарських засобів (наприклад, саліцилова кислота, Роаккутан).

Рекомендується проводити процедуру в осінній і зимовий періоди, так як підвищена сонячна активність може привести до появи пігментних плям.

Звертаючись в Хіжину СПА, ви довіряєте своє обличчя в надійні руки. Наші досвідчені косметологи підберуть вид пілінгу, який ідеально підійде для вашого типу шкіри. Завдяки такому грамотному індивідуальному і дбайливому догляду ваше обличчя стане ще красивішим і молодим.