Хижина SPA

Обмеження під час пандемії Covid-19

Дорогі гості, відновлюючи роботу закладу після карантину, звертаємо Вашу увагу на певні заборони та обмеження під час відпочинку в готелі “Хижина СПА”.

При реєстрації просимо Вас не підходити до стійки рецепції ближче ніж 1,5 метри. Звертайте увагу на розмітку біля стійки адміністратора.

Для швидкої та безпечної реєстрації – скористайтеся планшетами та заповніть встановлену електронну форму. Реєстраційні данні Ви можете заповнити за 24 години до приїзду в готель за посиланням https://check-in.higinaspa.com.ua/ . Якщо виникають складнощі – зверніться до адміністратора за телефоном +380673704853 або на стійку рецепції.

Якщо Ви недавно повернулися з закордону або мали контакт з хворими людьми чи відчуваєте ознаки ГРВІ – залишайтеся вдома.

При поселенні обовязково проводиться температурний скрінінг всіх осіб. Якщо у когось буде виявлена температура тіла вище 37.2 – Вам буде відмовлено в поселенні. Ви маєте зателефонувати до сімейного лікаря і слідувати його інструкціям.

При відвідуванні СПА зони просимо тримати дистанцію. Не заходити в приміщення сауни, аромокімнати та соляної печери більше 2х осіб (або лише особам з однієї сім`ї). При вході в СПА зону – обов`язково пройти температурний скрінінг.

При замовленні їжі, напоїв чи будь яких інших послуг (якщо це потребує прямого контакту з персоналом) Ви маєте бути в захисній масці чи распіраторі.

Доставка їжі відбувається в номер або на літні майданчики. При вході просимо обробляти руки дезінфекторами. Зберігайте дистанцію.

Якщо Ви відчули недомагання, слабкість або симтоми ГРВІ – залишайтеся в номері, не виходьте в загальні зони. Всі питання Ви зможете вирішити з адміністрацією в телефонному режимі. Зателефонуйте до свого сімейного лікаря.

Ми намагаємося зробити Ваш відпочинок безпечним та комфортним! Поважайте оточуючих.